Preminuo Saša Vidić

Tijekom dugogodišnje karijere surađivao je s brojnim poznatim pjevačima, glumcima, voditeljima, sportašima i političarima.

Poznati srpski stilist i kreator Saša Vidićpreminuo je danas u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu. Tijekom dugogodišnje karijere surađivao je s brojnim poznatim pjevačima, glumcima, voditeljima, sportašima i političarima.
Neslužbeno saznaje je da je Vidić dovezen u teškom stanju i te je odmah priključen na respirator. Prema riječima izvora, u pitanju je bilo stanje sepse pa je proglašen mrtvim uslijed kardiorespiratorne insuficijencije, no definitivan uzrok je zasad nepoznat.

U njegovoj biografiji ističe se činjenica da je osmislio i kreirao dresove za srpske sportaše za Olimpijadu u Londonu, a zaslužan je i za dresove koje je srpska nogometna reprezentacija nosila na Svjetsko prvenstvu održanom u Rusiji. Bio je i osnivač modne marke “Broz”, a o njegovom se privatnom životu vrlo malo znalo.
Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hrvatskoj, živio je neko vrijeme u Banja Luci, a kad je u Bosni i Hercegovini počeo rat preselio se kod ujaka u Beograd, gdje je izgradio uspješnu karijeru. Njegova prva kreacija bila je haljina koju je Branka Katić nosila na dodjeli nagrada nakon premijere filma ‘Mi nismo anđeli’.

U intervjuu za Story je otkrio koliko je bio trnovit njegov put.

‘Nije toliko teško ako imate talenta. U mojem poslu je važno da se što ranije započne s radom, od plastelina do materijala’, rekao je. Progovorio je i o zvijezdama s kojima je surađivao. ‘Ja sam radio s velikim zvijezdama. No, prije suradnje sa mnom izgledale su kao šatorske pjevačice, osim nekih izuzetaka’, rekao je.

Naime, vidić je bio poznat kao osoba britkog jezika i kad su u pitanju bili komentari na račun stajlinga javnih osoba na estradnoj sceni Balkana.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *