PREMINULA PJEVAČICA

Pjevačica se godinama borila s leukemijom, a iako je uspjela pobijediti bolest, opaka dijagnoza nedavno se vratila

U 36. godini života preminula je pjevačica i bivša sudionica reality showa ”Parovi” Morena Marjanović. Tužnu vijest medijima je potvrdio njezin bivši suprug Manuel Curi.

– Morena je jučer umrla u 10 sati u bolnici. Borila se s leukemijom. Uspjela je pobijediti bolest, ali se nažalost vratila. Ne znam što bih vam rekao. Obitelji je teško. Išao sam u bolnicu da je vidim i nažalost Morena nije više s nama – rekao je Curi za srpske medije. Posljednji ispraćaj pjevačice održat će se sutra, u srijedu, 19. travnja u Malom Lošinju.

Inače, Morena je završila osnovnu i srednju školu u rodnom Malom Lošinju, a onda i fakultet za menadžment u Opatiji. Vozila je taksi kako bi financijski pomogla svom ocu, a govorila je i pet stranih jezika.

U ”Parovima” se istaknula kao vrlo temperamentna osoba, a o svom burnom životu često je i javno govorila.

– Namjerno sam ostala trudna nakon dva tjedna poznanstva, iako je bio oženjen… Moj temperament je takav da sam više puta bila privođena u policiju… Djeci mog zaručnika ništa ne fali, ja im dajem odjeću, obučeni su isto kao i ja – pričala je svojedobno Marjanović. U medijima se pisalo i da je supruga prevarila s Aleksandrom Čabarkapom.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *