Poznajem čovjeka kojemu je žena rodila tri kćerke zaredom.

Poznajem čovjeka kojemu je žena rodila tri kćerke zaredom. On to nije mogao podnijeti i ostavio je i nju i djecu.

Oženio je drugu, ova zatrudnila i kad je saznao da nosi muško dijete, došao je prvoj ženi na vrata, izvrijedjao je i rekao kako je nesposobna a da je sadašnja prava i da će mu podariti sina. Nažalost, sin se rodio kao 100%-tni invalid.

Danas, prva žena kolicima vozi zdrave unucice, a on vozi odraslog sina invalida. Ned’o Bog nikom, jer djeca nisu kriva. Istinit komentar na ispovijest jednog lošeg čovjeka, ako se može nazvati čovjekom…

Bonus priča:
Moram nekom otvoriti dušu. Imam 26god, u sretnoj vezi sam 3god sa savršenim momkom, koji me drži kao kap vode na dlanu. Prije godinu dana smo se preselili u drugi grad i započeli zajednički život. Počela sam raditi u jednoj ozbiljnoj firmi, imam šefa 39god, prezgodan, u braku 12god ima dvoje djece i ja sam mu ljubavnica.

Sve je počelo prije 7 mjeseci kad sam primjetila kako me gleda, počela sam ga zavoditi, jednom smo ostali duže zbog posla, tu smo prvi put imali sex u njegovoj kancelariji na stolu. Odvratna sam osoba, mrzim samu sebe. Taj sex koji s njim imam, to je nešto neopisivo, strast, razumjevanje, nemam riječi za opisat to.

Kao da smo savršen par, ali samo za sex. Kad se vratim sa službenog puta, treba mi nekoliko dana da dođem sebi. Probala sam se udaljit od njega, ali trebam posao, strah me da će mi dati otkaz. Ako išta priznam njegovoj ženi, bojim se da ću izgubiti momka, da će sve saznati. Svjesna sam šta sam uradila. Ljudi šta da radim, ne želim ovakav život?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *