IZABERI PRSTEN I OTKRIJ NEŠTO ŠTO ĆETE JAKO OBRADOVATI

Prsten broj jedan
Osobe koje su izabrale prsten broj jedan upravo ce saznati jedan dio sudbine koja ih ceka do kraja godine.Kao i vrijeme sto se mjenja non stop tako i zivotne situacije vrtoglavo se smjenjuju.Ne zavisi sve od nas samih.Ovoga puta vi niste u poziciji da birate nego se morate prilagoditi svemu i svima.Imacete teske situacije kada ce biti donijeti tesku odluku ali morate biti cvrsti.Kao sto prilici vama imajte svoj stav,cvrstu ruku i ne bojte se.VAZNO JE DA CETE BITI ZDRAVI a ostalo sve ide kao po loju.
Ako prijatelj zatrazi pomoc budite pri ruci i nesebicno se dajte ali ako osjetite neciju zlobu cuvajte se.Vjerujte da vas neko zeli navuci na tanak led da bi imao korist od vas a da vi ne primjetite. SAVJET ne budite lakovjerni.

Prsten broj dva
RJESICE PORODICNU TAJNU osobe koje izaberu prsten broj dva dobijaju sansu da rjese porodicnu tajnu koju ima skoro svaka porodica. Nekada su to pitanje novca,suvisnih troskova ,srljanje iz duga u dug a ponekad i nesto drugo. Neki ljudi ne mare ni za jednim ni za drugim a vecina nas se bori da sve to obuhvati u jedan kos i da prati budno svaki korak svoje porodice.Nije to bitno uvijek ala je vazno znati granicu.Ako ste upali u krizu polako se isplanirajte kako je najbolje. sjednite sa porodicom.Priznajte greske i brzopletost.saberite se i rjesite cvrsto da to vise necete ciniti. postavite sebi zid preko koga nema daljei oko sebe prijatelje dobre i postene koji ce vas vuci od propasti a ne gurati u propast.ZIVNUCETE I OZIVJECETE.
Tajna vaseporodicele zace u vasoj novoj snazi i zelji da sve bude pod kontrolom vaseg uma i vaseg novcanika.Vasa odluka da budete trezveni i ozbiljni dovesce do toga da ce vas voljeti i zeljeti biti uz vas mnogi kao prijatelji jer ce biti zavidni na vas.

Prsten broj tri:
Ako ste izabrali ovaj prsten to je vrlo verovatno znak da ste vi osoba koja je ovih dana u velikoj dilemi.
Dakle poenta je u tome da ste pod pritiskom ali sve to moze u narednom periodu da se resi. Dobro razmislite sta je on o sto vase srce zeli i izbegavajte donosenje odluka ako niste potpuno sigurni da to zelite.
Pred vama su dani u kojima cete moci iskreno da uzivate i pre svega da resite svoj emotivni status.
Time sto ste izabrali ovaj prsten vi ste samim tim dokazali da vam fali emocija u vasem zivotu. Shodno tome se posvetite time da resite svoje emotivno pitanje.
Ucinite prvi korak.
Objasnite voljenoj osobi koliko vam je stalo.
Nemojte dozvoliti da se ponos ispreci na putu vase srece.
Ako ste sada u vezi velike su sanse da cete do kraja ove godine uoloviti u bracne vode.
Mozda vam sada deluje da nije pravo vreme za to ali uz malo strpljenja i truda ce sve biti moguce…
Sto je najvaznije,vi volite i iskreno ste voljeni i to je ono sto je najvaznije od svega.
Ljubav je sila koja pokrece svet.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *