DO SADA NISTE IMALI PRILIKU DA VIDITE NJEGOVU SUPRUGU. HOLIVUDSKA GLUMICA I PRAVA LJEPOTICA

Skoro dvadeset godina, glumac Žarko Laušević živi u Americi, a veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker.

Naime, Anita je radila je i na seriji “S*** i grad” koja će dobiti još jednu sezonu, a objavljen je i tizer za istu. Nova sezona imaće ukupno 10 epizoda koje će trajati po pola sata, a u njima ćemo gledati Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, dok se glumica Kim Katral u ulozi “Samate” se neće pojaviti u ovoj sezoni.

– Ovo je ostavrenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde- rekla je Anita nakon što je preuzela svoju nagradu.

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Anita je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na sminanju “Spajdermen 2”.

Sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Di Kaprija, Kejt Vinslet…

Anita je dobila zazluženu nagradu i pohvala za sav rad do sad za frizuru u serijama “Hronike Tajms skvera”, “Privatni doktor”, “Instikt” .

Inače, Anita je druga žena Lauševića. Sa prvom suprugom Maom s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine ima ćerku Asju i sina Dušana koji je doktorirao i bavi se umetnošću.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *