SAMO ZA OŠTRO OKO- koja životinja je na slici?

Na ovoj slici se nalazi ZIVOTINJA: Mozete li Vi pogoditi KOJA?!

Jedno je sigurno, a sigurno je da cemo vam mi pripremati skrivalice sve dok vi budete pokazivali interesovanje za njih. A posto primecujemo da mnogo volite da ih resavate mi se trudimo da vam ih sto je moguce cesce pripremamo. Mi vam jednu skrivalicu i ovoga puta donosimo samo sto je ova skrivalica jako teska i vama nece biti lako da je resite…

Obratite paznju na sliku i pokusjate pronaci skrivenu zivotinju. To vam nece biti lako da ucinite, ali uz pomoc truda u tome mozete uspeti. Medjutim, ako ne uspete da pogodite koja je zivotinja skrivena na slici, ne brinite, mi cemo vam ispod otkriti o kojoj zivotinji je rec.

Znamo da je ova skrivalica bila mnogo teska i da nije bilo lako pogoditi koja se zivotinja na slici nalazi. Zbog toga smatramo da mnogi od vas nisu uspeli to da ucine i da samim tim nisu uspeli da rese ovu skrivalicu. Ipak, verujemo da medju vama postoje i oni koji su bili jako uporni i koji su u tome uspeli.

Ali ako u tome niste uspeli, evo koja je zivotinja je skrivena na slici:

Na ovoj slici je skrivena jedna MALA PTICA. Uostalom pogledajte i sami:

Fotografija korisnika/ce Maja Dizdar.

Kao sto i sami mozete videti na ovoj slici je bila skrivena ptica, ali je ona bila toliko vesto skrivena da ju je bilo skoro pa nemoguce uociti i zbog toga mnogi od vas nisu uspeli da pogode o kojoj zivotinji je rec.

Da li ste vi uspeli da pronadjete skrivenu zivotinju na slici i da pogodite o kojoj zivotinji je rec bez nase pomoci? Da li vam je bilo preterano tesko to da ucinite ili ste to relativno lako uspeli? Pisite nam vase odgovore u komentaru.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *