JAKO TESKA SKRIVALICA: Mozete li Vi pronaci sve SKRIVENE ZIVOTINJE na slici?!

Znamo da volite da resavate matematicke zadatke. Isto tako znamo da volite da resavate mozgalice. Medjutim, primetili smo da vam se posebno dopadaju skrivalice. A iz tog razloga vam ovoga puta donosimo jednu skrivalicu. Ipak, ono sto je sigurno jeste to da vam ni malo nece biti lako da resite ovu skrivalicu. Vi trebate da pronadjete sve skrivene zivotinje na slici. Ali to je tako lako reci, a tako tesko uciniti…
Ipak, ako niste uspeli da pronadjete sve skrivene zivotinje, ili ako sumnjate da ste pronasli sve zivotinje, evo koliko zivotinja se nalazi na slici i gde se one zapravo nalaze.

Kao sto i sami mozete videti na slici se nalaze razne zivotinje. Na slici se nalaze ptice, ovce, zmije i ostale zivotinje.
Verujemo da mnogi od vas nisu uspeli da uoce sve skrivene zivotinje i da su shvatili da to nisu uspeli da ucine tek onda kada su pogledali sliku sa skrivenim zivotinjima.
Da li ste vi uspeli da pronadjete aposlutno sve skrivene zivotinje bas nase pomoci i koliko vam je bilo tesko to da ucinite?

Nadamo se da vam je se ova skrivalica dopala i da ste uzivali dok ste je resavali. Pisite nam vase odgovore u komentare na nasoj fb stranici, a mi cemo se potruditi da vam i u narednim danima pripremimo jos neku zanimljivu skrivalicu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *