Izaberi kuću i saznaj koliko ova odluka može da kaže o tebi i tvojoj porodici

Kuća broj 1:
Ako ste odabrali kuću pod brojem jedan i ako vam je ona najviše privukla pažnju onda to znači da u vaš život veoma brzo stiže sreća. Vi ste osoba koja se svim silama želi da izbori sa svim nepravdama ovoga svijeta i da sve bude onako kako treba po zakonima prirode i jednog poštenog života od kojeg ne odstupate.
Međutim, na neke stvari u životu teško možete da utičete, pa je jednosavno potrebno da svoj trenutak sačekate jer on će doći onda kad vam to bude napotrebnije i tačno onda kad treba. Što manje budete neke stvari forsirali one će prije stići u vaš život. Vi ako ste odabrali kuću broj jedan vi ste jedan od sretnika u čiji život stiže sreća nezamislivih razmjera. Svi aspekti života biće vam obasjani srećom tako da je na vama da se samo opustite i uživate.

Kuća broj 2:
Raskoš je ono što će vam obelježiti život. Ako ste odabrali kuću pod rednim brojem dva vi ste osoba koja u životu teži za prestižem i sjajem. Taj sjaj i prestiž zahtjeva mnogo stila jer vaš život je takav, sa istančanim i visokim stilom. Možete da budete sigurni da će taj raskoš za kojim težite uskoro u punom sjaju ući u vaš život.
Vama nije bitna materijalna raskoš ako nije u balansu i sintezi sa duhovnim raskošem i sjajem jer vaš stil života je visok i vi želite da ga sagradite sami. Ne volite da vam neko nameće stavove i u stalnoj ste borbi sa tim. Ne primate ni tuđe stavove ni navuke životne, bitno vam je samo ono čemu vi težite. Ako ste odabrali bas ovu kuću znajte da u vaš život stiže raskoš u svim sgmentima.
Čak i ljubav u kojoj ćete se ostvariti biće neobična i sa stilom. Zasjaćete u punom sjaju na ljubavnom polju swlijedeći svoj instikt i osjećaje sa veoma istančanim ukusom za partnera koji će vam ispuniti život.

KUća broj 3:
Ako ste odabrali kuću broj tri vama u život stiže srodna duša. Veoma brzo naći ćete se u zagrljaju neke osobe koja če vam biti životni saputnik. Vama stiže smiraj u vaš život i to sa nekim ko će se pojaviti i ispuniti vam život danima sreće. Miran i harmoničan život sa osobom vašeg života veoma brzo stiže.
Mnogo zavisti ćete morati progutati zbog sreće koju ćete doživjeti. Čak i neki najbliži prijatelji biće vam zavidni jer ćete krenuti jednom harmoničnom putanjom i mirnim životom koji mnogi neće moći podnijeti. Sve to vi ćete veoma lako prevazići i to u zagrljaju sa svojom srodnom dušom. Zaštite i podrške vam više neće niakda nedostajati kada ta osoba uđe u vaš život.
Vama je suđeno da vam konačno stigne osoba vašeg života i to će vam biti prava turbulencija životna, ali u pozitivnom smislu. Male prepreke zlih jezika i ljudi zajedno ćete zagrljeni prevazici.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *