Evo ko je i kako izgleda sin Ane Bekute koga je ostavila…

Ana Bekuta se oduvjek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina rijetko imamo priliku da vidimo.

Pjevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspjela da prebrodi, a svom sinu obezbijedi bezbrižno djetinjstvo i normalan život.

Naime, kako je ona sama svojevremeno ispričala, svog sina je rodila u sedamnaestoj godini jer je željela dijete bez obzira na sve. Međutim, kako odnosi u porodici nisu bili sjajni, Ana je Igora dala u dom u Zvečanskoj ulici gdje je ostao osam mjeseci dok se stanje ne smiri.

Požrtvovana majka je često odlazila da obiđe svoje dijete, a onda se izborila za to da ga dovede kući.

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pjevačica rodila 1976. kao tinejdžerka, sa samo 17 godina, nikada majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko mjeseci u domu za nezbrinutu djecu.

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada – rekao je ranije za Kurir Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

– Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – otkrio je Igor Polić.

Ana je ranije otkrila zbog čega se još kaje u životu.

– Kajem se jedino zbog toga što nisam rodila još jedno dijete. Samo zbog toga se kajem i ni zbog čega drugog – istakla je ona.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *